# 87447
Pro mě také ne
Pro mě také ne
Nic moc
pěkný
Ale slyšela jsem že také člověka lustrují
Přátelé, sdílenou pozvánku jsem jako "mikroinvestor" na Zonky pouze zanechal vespolek, neboť vím, i z příběhů, do kterých investuji,
že tam, kde by se jiná banka smlouvě vyhla, u Zonky má "rozumně finančně potřebný" dlužník ještě šanci.
Od doby sdílení tohoto jsem ještě zjistil, že členové slevového klubu Tipli mohou dosáhnout ještě na větší slevu z částky za sjednání úvěru.
Že každý produkt za zřízení s sebou nese i polatky je finančně gramotnému člověku jasné. Pokud je něco "bez navýšení" nebo za 0%,
pak má taková nabídka buď sponzora, nebo velké penále při jakémkoli zpoždění či potíži.
Jako zmíněný investor mám už ve svém portfoliu i svoje dlužníky, s předžalobní upomínkou. Ale věřte, že exekuce na ně nikdo neposílá a splátkový kalendář se táhne, jak by řekl klasik, jako "předválečné tričko". Pro potenciální zájemce o slevu u Zonky, přes Tipli je zde:
Zonky sleva až 3996,- přes Tipli
Apropo, některé "nejlepší příběhy" jsem se rozhodl archivovat, pro vlastní potřebu až jednou budu sám zvažovat půjčku :)
Na dotaz po zkušenostech, přátelům posílám občas také odkaz, za jakých podmínek byl již řešen se Zonky jejich podobný "příběh".
Tak na příklad, EXEKUCE hledám jako: Zonky umí exekuce...
...a kolikrát stál za půjčku třeba FORD: Zonky půjčuje i na Fordy
Je pravda,že je to past na chudobu,ale pokud někdo potřebuje nutně je lepší si to vzít třeba od zonky něž u lichvářů.Nedej bože někde podepsat směnku !!!