# 93713
Vepřové koleno:
Vepřové koleno:
Na oleji si zpěníme nakrájenou cibuli dorůžova, přidáme na plátky nakrájenou, naklepanou, osolenou a opepřenou kýtu poprášíme paprikou a zprudka opečeme z obou stran.
Přidáme bobkový list, můžeme, pokud chceme 1 kostku masoxu, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka (v tlakovém hrnci asi 25 minut).
Pak maso vyndáme, asi v půllitru mléka rozkvedláme lžíci a půl hladké mouky a nalijeme na omáčku. Mouku pořádně provaříme za stálého míchání, aby se nám omáčka nespálila.
Nakonec vmícháme kelímek zakysané smetany. Podáváme s knedlíkem.
dresinky dodávají chutě
také můžu
Mňam...děláte chutě...
grilované masíčko a dresing... :-)
God is my strength
Dresingi z jogurtu či zakysané smetany jsou vynikající,také si je dělám doma.
A ještě také brambory s vajíčkem...mňam... :-)
God is my strength
Knedlíky s vajíčkem jsou výborné...
God is my strength
Aby nebyly dobré ty miluju
taky mužou být
ta by mohla být dobrá
Když se chutím prostě nedá poručit--kedlíky s vajíčkem
Bylo by dobré i pár zajímavých receptů
ČESNEKOVÁ OMÁČKA KE GRILOVANÝM MASŮM
6 stroužků česneku 250ml zakysané smetany ( nebo bílý jogurt) sůl pepř 2 lžičky nasekané petrželky
Postup přípravy receptu
Vše se smíchá a je to dobré ke grilovaným masům. Je to jako dresing.